Syyskuu 2024: Meditaation alkeiskurssi Herttoniemessä

Torstaisin 5.9-26.9.2024 klo 18.45-19.45 Hertsikan Pumpussa (Hiihtomäentie 39B).
Neljän kerran meditaation alkeiskurssi. Soveltuu ihan aloittelijalle, kiireiselle, uteliaalle tai kenelle vain. Tule kokeilemaan! Sopii myös selkävaivaisille – emme istu lattialla.

Mindfulness-ohjaus

Ohjauspaketti sisältää viisi tapaamista. Voimme keskittyä esiintymiseen, hengitykseen, laulamiseen, stressinhallintaan, tarkkaavaisuustaitoihin tai johonkin muuhun toivomaasi asiaan. Jokainen prosessi on erilainen. Lue lisää klikkaamalla!

Elokuu 2024: sunnuntain Hengähdyshetkiä OSA 1

sunnuntaisin klo 18.30 Zoomissa 25.8. – 8.9.2024
Mieltä ja kehoa rauhoittava, parempaa palautumista ja stressihermoston aktiivisuutta lieventävä kurssi, jossa tehdään kolmena sunnuntaina lattiatasossa levollisia, rentouttavia harjoitteita.

Pysähdy ja hengitä

Tietoa, tutkimusta, teoriaa ja konkretiaa ihan kenelle tahansa, erityisesti kiireisessä arjessa ja työssä selviytyjille. Pysähdy ja hengitä -koulutus kannattaa mahduttaa kiireen keskelle – sillä sen jälkeen saattaa tuntua siltä, että onkin taas aikaa!

Musiikki hyvinvoinnin välineenä

Todella monipuoliset työyhteisöjen hyvinvointia edistävät musiikilliset kurssit, koulutukset, luennot ja työpajat yhteistyössä LauluAvaimen® kanssa. Mm. työpaikkakuorot, laulaminen toimintakyvyn ylläpitäjänä -luennot, tyhy-päivien yhteislaulut, valituskuorot ja iloiset äänenkäytön koulutukset. Myös erityis- ja potilasryhmien musiikillisten työvälineiden käyttö- ja opastuskoulutuksia.

Vuorovaikutustyön stressitekijät

Miten tunnistaa stressaavat tekijät, mitä eri stressitekijöitä tilanteisiin voi sisältyä ja kuinka kohdata ne? Miten kohtaamistyöntekijä voi itse edistää palautumistaan ja hallita pitkäkestoisen stressin luomia ongelmia? Tietopohjaiseen luentoon voidaan yhdistää Vuorovaikutustyöläisen palautuminen -koulutuskokonaisuus, joka antaa työkaluja paitsi henkilökohtaiseen palautumiseen myös stressaavien tilanteiden kohtaamiseen.

Hyvinvointivalmennus

Hyvinvointi tarkoittaa meille eri asioita. Elämässä voi olla jotain liikaa tai liian vähän, tai kevyemmän elämän työkaluihin voi vain olla vaikea päästä käsiksi. Yksilöllinen hyvinvointivalmennus auttaa löytämään reittejä kohti tasapainoisempaa elämää.

Palautumisvalmennus ja -ohjaus

Valmennusprosessin tavoitteena on auttaa sinua ymmärtämään oman stressisi mekanismeja ja ottaa käyttöön työkaluja, jotka auttavat keventämään stressitaakkaa. Myös erityisesti unella on iso osansa hyvässä palautumisessa. Valmennuksessa keskustellaan ja tehdään konkreettisia harjoituksia, jotka rauhoittavat stressaantunutta hermostoa. Niiden kautta pystyt lisäämään myös paremman unen ja palautumisen työkaluja arkeesi.