huhtikuu 2024: Meditaation peruskurssi (lähiohjattu kurssi)

KURSSI ON TÄYNNÄ.
Neljän kerran meditaation alkeiskurssi. Soveltuu ihan aloittelijalle, kiireiselle, uteliaalle tai kenelle vain. Torstaisin 4.4.-25.4.2024 klo 18.30-19.30 Hertsikan Pumpussa (Hiihtomäentie 39B). Tule kokeilemaan! Sopii myös selkävaivaisille – emme istu lattialla.

Mindfulness-ohjaus

Ohjauspaketti sisältää viisi tapaamista. Voimme keskittyä esiintymiseen, hengitykseen, laulamiseen, stressinhallintaan, tarkkaavaisuustaitoihin tai johonkin muuhun toivomaasi asiaan. Jokainen prosessi on erilainen. Lue lisää klikkaamalla!

Kesäkuu 2024: Laulajan kehonhuolto

Kesäkuu 2024: ke 5.6 ja 12.6.2024 klo 18.45
Tule kokemaan joustavan ja toimivan kehon yhteys helpommin kulkevaan ääneen! Kahden illan mittainen äänenkäyttäjän kehonhuoltokurssi, suunnattu erityisesti laulajille. Yhteistyössä LauluAvaimen kanssa, kurssipaikka Helsingin ytimessä Kampissa.

Toukokuu 2024: meditaatioillat verkossa

Torstaisin 2.5.-30.5.2024 aina klo 18.45.-19.30.
Tehdään yhdessä meditaatio-harjoitus neljänä torstaina verkon välityksellä. Ohjaan sinua koko harjoituksen ajan. Tervetuloa.

Kesäkuu 2024: Hengitä ja rentoudu (2h)

Perjantaina 7.kesäkuuta Kampissa:
yhteistyössä LauluAvaimen kanssa: ”Hengitä ja rentoudu” – kahden tunnin täsmäkurssi, josta lähdet virkistyneenä ja rentoutuneena kesäisen viikonlopun viettoon.

Pysähdy ja hengitä

Tietoa, tutkimusta, teoriaa ja konkretiaa ihan kenelle tahansa, erityisesti kiireisessä arjessa ja työssä selviytyjille. Pysähdy ja hengitä -koulutus kannattaa mahduttaa kiireen keskelle – sillä sen jälkeen saattaa tuntua siltä, että onkin taas aikaa!

Musiikki hyvinvoinnin välineenä

Todella monipuoliset työyhteisöjen hyvinvointia edistävät musiikilliset kurssit, koulutukset, luennot ja työpajat yhteistyössä LauluAvaimen® kanssa. Mm. työpaikkakuorot, laulaminen toimintakyvyn ylläpitäjänä -luennot, tyhy-päivien yhteislaulut, valituskuorot ja iloiset äänenkäytön koulutukset. Myös erityis- ja potilasryhmien musiikillisten työvälineiden käyttö- ja opastuskoulutuksia.

Vuorovaikutustyön stressitekijät

Miten tunnistaa stressaavat tekijät, mitä eri stressitekijöitä tilanteisiin voi sisältyä ja kuinka kohdata ne? Miten kohtaamistyöntekijä voi itse edistää palautumistaan ja hallita pitkäkestoisen stressin luomia ongelmia? Tietopohjaiseen luentoon voidaan yhdistää Vuorovaikutustyöläisen palautuminen -koulutuskokonaisuus, joka antaa työkaluja paitsi henkilökohtaiseen palautumiseen myös stressaavien tilanteiden kohtaamiseen.