Luennot ja koulutukset

  • paremman palautumisen Hengähdyshetkiä-tunnit työyhteisöille
  • stressin ja palautumisen luennot ja koulutukset
  • musiikkityöskentely työhyvinvoinnin lähteenä
  • hengitystyöpajat ja -koulutukset

 

Kaikki palveluni ovat toteutettavissa joko etänä tai toimitiloissanne Uudellamaalla.

Alla on esitelty kolme valmista pakettia eri tarpeisiin ja lähtökohtiin. Voimme myös suunnitella ja rakentaa eri osia yhdistellen millaisen vain toivomanne kokonaisuuden. Kysy tarjousta: tuula@valaiste.fi

Pysähdy ja hengitä

Tietoa, tutkimusta, teoriaa ja konkretiaa ihan kenelle tahansa, erityisesti kiireisessä arjessa ja työssä selviytyjille. Pysähdy ja hengitä -koulutus kannattaa mahduttaa kiireen keskelle – sillä sen jälkeen saattaa tuntua siltä, että onkin taas aikaa!

Lue lisää »

Musiikki hyvinvoinnin välineenä

Todella monipuoliset työyhteisöjen hyvinvointia edistävät musiikilliset kurssit, koulutukset, luennot ja työpajat yhteistyössä LauluAvaimen® kanssa. Mm. työpaikkakuorot, laulaminen toimintakyvyn ylläpitäjänä -luennot, tyhy-päivien yhteislaulut, valituskuorot ja iloiset äänenkäytön koulutukset. Myös erityis- ja potilasryhmien musiikillisten työvälineiden käyttö- ja opastuskoulutuksia.

Lue lisää »

Vuorovaikutustyön stressitekijät

Miten tunnistaa stressaavat tekijät, mitä eri stressitekijöitä tilanteisiin voi sisältyä ja kuinka kohdata ne? Miten kohtaamistyöntekijä voi itse edistää palautumistaan ja hallita pitkäkestoisen stressin luomia ongelmia? Tietopohjaiseen luentoon voidaan yhdistää Vuorovaikutustyöläisen palautuminen -koulutuskokonaisuus, joka antaa työkaluja paitsi henkilökohtaiseen palautumiseen myös stressaavien tilanteiden kohtaamiseen.

Lue lisää »

Asiakaspalautteita luennoista ja koulutuksista