Hengähdyshetkiä® -ryhmätunnit
ja meditaatiotunnit

SYKSYN 2023 OHJELMA

 
TORSTAISIN

Torstai-iltojen meditaatiotunneilla tehdään monenlaisia mielen, keskittymisen ja läsnäolon harjoituksia.

Meditaatioharjoittelu arjen stressin vähentäjänä eli ns. arkimeditointi ei perustu mihinkään uskontoon eikä sillä tavoitella ”ihmeitä”, vaan harjoittaminen pohjautuu tieteelliseen tutkimukseen stressistä ja palautumisesta. Harjoituksia tehdään niin liikkeeseen keskittyen, istuen kuin seistenkin – myös polvi- ja selkävaivaisille tunnit soveltuvat hyvin ja voit tarvittaessa istua koko ajan tuolilla.

Tunneilla tehdään sekä Hengähdyshetkiä®-meditaatiota että Mindfulness-harjoitteita.  Kurssin vetäjä on molempien suuntausten sertifioitu ohjaaja.

Tunnit pidetään Zoomissa torstai-iltaisin klo 19.00. Samaa ohjelmaa tehdään aina 3 kertaa peräkkäin. Tunnit soveltuvat myös aloittelijoille.

Ilmoittautumiset aina viimeistään edeltävänä päivänä (keskiviikkona) sähköpostitse tuula@valaiste.fi tai WhatsAppilla 0407027523.

Syksyn torstai-kurssien aikataulut:

kurssi 3: 9.11., 16.11., 23.11.
kurssi 4: 30.11., 7.12., 14.12.
 
Voit ilmoittautua kertamaksulla (15€), 3x kurssimaksulla (35€) tai kuudelle kerralle (50€).
Kerrothan ilmoittautuessasi minkä vaihtoehdon valitset, kiitos. Torstain meditaatiotunneille voit osallistua 3x/6x maksulla mille tahansa kolmelle/kuudelle kerralle kauden aikana eikä kertojen tarvitse olla saman kurssin sisältä.
 
Uusille asiakkaille tutustumishinta 3x vain 29€.
 
 
SUNNUNTAISIN

Hengähdyshetkiä® -ryhmätunneilla tehdään hitaita, palauttavia, hermostoa rauhoittavia harjoituksia, jotka auttavat sekä ennaltaehkäisemään että liennyttämään stressin aiheuttamia kehon, hermoston ja mielen oireita.

Hengähdyshetkiä® -tunnit pidetään syksyllä 2023 Zoomissa sunnuntai-iltaisin klo 18.30. Tuntien teema vaihtuu kuukausittain. Mukaan voi ilmoittautua joko kuukausi kerrallaan (3 x 60min) tai koko syyskaudeksi (12 x 60min).

Kurssille tulee ilmoittautua aina viimeistään edeltävänä päivänä (lauantai). Ilmoittaudu sähköpostitse: tuula@valaiste.fi tai WhatsAppilla 0407207523. Saat vastauspostissa ohjeet kuukauden teemaan, tarvitsemiisi kotoa löytyviin välineisiin sekä aikataulun.

Kuukausiteemat: syyskuu ”Tasapainoon”; lokakuu ”Juuret” (24.9.-8.10.); marraskuu ”Hyvää yötä” (29.10.-12.11.); joulukuu ”Rauhassa” (26.11.-10.12.).

HINNAT:
  • sunnuntaitunnit 3 kertaa 39,00€ / koko kausi 12 kertaa 145,00€
  • Tutustumishinta uusille asiakkaille: ensimmäiset 3x joko torstai- tai sunnuntaitunneille vain 29,00€
  • Kertamaksu sunnuntaitunneille syys- ja lokakuun ajan 15€, uusille asiakkaille ensimmäinen yksittäinen kerta 10€. Marraskuun ja joulukuun sunnuntaitunneille ilmoittaudutaan vain koko 3x kurssille (39€/29€)

 

Seuraa ilmoittelua myös: Instagram: @tuulatenni / Facebook: @valaiste

 

 

Lähiohjatut tunnit

Tiedotan aina erikseen lähiohjatuista kursseista ja tapahtumista.
 
 

Maksutavat

MobilePay: maksu ennen ensimmäistä tuntia. Kirjoita sovelluksen viestiin minkä tuotteen/kortin maksu on kyseessä, esim. ”tammikuu ja helmikuu etätunnit”. MobilePay 0407207523

Pankki- tai luottokortti, lähimaksuapplikaatiot. Lähikurssin voit maksaa ensimmäisen kerran aluksi paikan päällä. Voit maksaa myös etätunteja tullessasi lähiopetuskurssille tai lähitunnille. Saavuthan riittävän ajoissa maksua varten, kiitos.

Laskutus on myös aina ja mahdollista. Jos haluat maksaa laskulla, kerro siitä ilmoittautuessasi tai lähetä erikseen laskutuspyyntö sähköpostilla tuula@valaiste.fi

 

Peruutukset

Voit peruuttaa osallistumisesi etäkurssille ennen ensimmäistä kurssikertaa, edellisenä iltana klo 24 mennessä. Tämän jälkeen kurssi katsotaan sitovasti varatuksi eikä maksua palauteta.

Voit peruuttaa osallistumisesi lähiopetuskurssille vielä 7vrk ennen kurssin alkamista ilman lisäkuluja. Tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitetaan 50% kurssin hinnasta.

Jos et pääse jollekin yksittäiselle etäkurssikerralle, kysy tunnin korvausmahdollisuutta seuraavalta kurssilta. Lähiopetuskurssien yksittäisiä poissaolokertoja voi korvata samaan aikaan olevalla etäkurssilla, kysy aina erikseen.

 

Hengähdyshetkiä®-sarjat on tavaramerkkisuojattu Villa Mandalassa kehitetty harjoituskokonaisuus, jota voi ohjata vain koulutettu Hengähdyshetkiä® -valmentaja.

Hengähdyshetkiä -tunnin voit tilata myös työpaikallenne. Palauttava tunnin harjoitus valitaan toiveidenne mukaisesti niin, että se painottuu esimerkiksi stressin oireiden ennaltaehkäisyyn tai syvempään rauhoittumiseen.

 
Haluatko rentoutua etätunneilla oman kotisi rauhassa?

Suosittelemme käymään vähintään kerran lähiohjaustunnilla ennen etätunteihin siirtymistä, jotta ohjaaja ehtii tarvittaessa käydä kanssasi eri liikevaihtoehdot henkilökohtaisesti läpi – erityisesti jos sinulla on selkä-, polvi tai liikkuvuusongelmia. Järjestämme myös uusille asiakkaille tutustumiskursseja ja yksittäisiä tutustumiskertoja – lisätietoa Instassa #tuulatenni sekä ”kurssit ja tapahtumat” -sivulla.

Asiakaspalautteita Hengähdyshetkiä ®-ryhmätunneista