Hengähdyshetkiä® -ryhmätunnit
ja meditaatiotunnit

KEVÄTKAUSI 2024

 
MEDITAATIOTUNNIT

Nyt menossa:

4.4.-25.4. 2024
Meditaation peruskurssi aloittelijoille tai vähän meditoineille / kurssi Herttoniemessä (Hertsikan Pumppu, Hiihtomäentie 39)
 
SEURAAVAKSI tulossa:
 
2.5.-30.5.2024
Teemme yhdessä ohjatun harjoituksen, kokonaiskesto 45 minuuttia. Rauhoitu, keskity, tule läsnäolevaksi.
 
SEURAAVAKSI myöhemmin:
 
meditaation peruskurssin aloittelijoille tai vähän meditoineille / Herttoniemi / elokuu 2024
Seuraa ilmoittelua tai tilaa uutiskirje täältä
 
Katso tarkempi info kurssin nimeä klikkaamalla tai ”kurssit ja tapahtumat” -sivulta.
 
 
 
HENGÄHDYSHETKIÄ -TUNNIT

Hengähdyshetkiä® -ryhmätunneilla tehdään parempaa palautumista tukevia, hermostoa rauhoittavia harjoituksia, jotka auttavat sekä ennaltaehkäisemään että liennyttämään stressin aiheuttamia kehon, hermoston ja mielen oireita.

Hengähdyshetkiä® -tunnit verkossa live-ohjattuna sunnuntai-iltaisin klo 18.30 Zoomissa.

Kurssille tulee ilmoittautua aina viimeistään edeltävänä päivänä (lauantai). Ilmoittaudu suoraan tästä tai sähköpostilla: tuula@valaiste.fi.

Kuukausiteemat kevät 2024:

TAMMIKUU – Löydä tasapaino 14.1., 21.1. ja 28.1.

HELMI-MAALISKUU – Enemmän energiaa 11.2., 3.3. ja 10.3.

MAALIS-HUHTIKUU – Terve selkä, kevymempi mieli 17.3., 24.3. ja 7.4. (huom! tämä ohjelma ei ole Hengähdyshetkiä-sarja!)

TOUKOKUU – Juuret maahan 28.4., 5.5. ja 19.5.

 
  • yhden teeman tunnit (3 kertaa) 39,00€ 
  • kaikki kevään sunnuntaitunnit (12 kertaa) 145,00€
  • Tutustumishinta uusille asiakkaille: ensimmäiset 3x vain 29,00€

 

Seuraa ilmoittelua myös Instagramissa @tuulatenni / Facebookissa @valaiste

 

 

Maksutavat

MobilePay: maksu ennen ensimmäistä tuntia. Kirjoita sovelluksen viestiin minkä tuotteen/kortin maksu on kyseessä, esim. ”tammikuu ja helmikuu etätunnit”. MobilePay 0407207523

Pankki- tai luottokortti, lähimaksuapplikaatiot. Lähikurssin voit maksaa ensimmäisen kerran aluksi paikan päällä. Voit maksaa myös etätunteja tullessasi lähiopetuskurssille tai lähitunnille. Saavuthan riittävän ajoissa maksua varten, kiitos.

Laskutus on myös aina ja mahdollista. Jos haluat maksaa laskulla, kerro siitä ilmoittautuessasi tai lähetä erikseen laskutuspyyntö sähköpostilla tuula@valaiste.fi

 

Peruutukset

Voit peruuttaa osallistumisesi etäkurssille ennen ensimmäistä kurssikertaa, edellisenä iltana klo 24 mennessä. Tämän jälkeen kurssi katsotaan sitovasti varatuksi eikä maksua palauteta.

Voit peruuttaa osallistumisesi lähiopetuskurssille vielä 7vrk ennen kurssin alkamista ilman lisäkuluja. Tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitetaan 50% kurssin hinnasta.

Jos et pääse jollekin yksittäiselle etäkurssikerralle, kysy tunnin korvausmahdollisuutta seuraavalta kurssilta. Lähiopetuskurssien yksittäisiä poissaolokertoja voi korvata samaan aikaan olevalla etäkurssilla, kysy aina erikseen.

 

Hengähdyshetkiä®-sarjat on tavaramerkkisuojattu Villa Mandalassa kehitetty harjoituskokonaisuus, jota voi ohjata vain koulutettu Hengähdyshetkiä® -valmentaja.

Hengähdyshetkiä -tunnin voit tilata myös työpaikallenne. Palauttava tunnin harjoitus valitaan toiveidenne mukaisesti niin, että se painottuu esimerkiksi stressin oireiden ennaltaehkäisyyn tai syvempään rauhoittumiseen.

 
Haluatko rentoutua etätunneilla oman kotisi rauhassa?

Suosittelemme käymään vähintään kerran lähiohjaustunnilla ennen etätunteihin siirtymistä, jotta ohjaaja ehtii tarvittaessa käydä kanssasi eri liikevaihtoehdot henkilökohtaisesti läpi – erityisesti jos sinulla on selkä-, polvi tai liikkuvuusongelmia. Järjestämme myös uusille asiakkaille tutustumiskursseja ja yksittäisiä tutustumiskertoja – lisätietoa Instassa #tuulatenni sekä ”kurssit ja tapahtumat” -sivulla.

Asiakaspalautteita Hengähdyshetkiä ®-ryhmätunneista