Hengähdyshetkiä® -ryhmätunnit
ja meditaatiotunnit

SYYSKAUSI 2024

 
MEDITAATIOTUNNIT

 

Meditaation alkeiskurssi ihan aloittelijoille tai vähän meditoineille / Herttoniemi (Hertsikan Pumppu, Hiihtomäentie 39).
Torstaisin 5.9.-26.9.2024.
 
Läsnäolon ja hiljaisuuden meditaatiot. Kaikille avoin, verkossa (Zoom). Maanantaisin alkaen 26.8.2024.
Teemme yhdessä ohjatun harjoituksen, kokonaiskesto 30 minuuttia. Rauhoitu, keskity, tule läsnäolevaksi.
 
Meditaation jatkokurssi alkeet tunteville / Herttoniemi (Hertsikan Pumppu, Hiihtomäentie 39).
Perjantaisin 4.10.-15.11.2024.
 
Katso tarkempi kurssikohtainen info sekä meditaatiokurssien hinnat täältä.
 
Sinun ei tarvitse seurata aktiivisesti itse ilmoittelua kun tilaat uutiskirje täältä.
 
Ilmoittautuminen tästä  tai sähköpostitse tuula@valaiste.fi
 
 
PAREMMAN PALAUTUMISEN SUNNUNTAITUNNIT

Sunnuntait on pyhitetty paremman olon ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin harjoittamiselle!

Syksyllä 2024 tehdään vuorotellen Hengähdyshetkiä® -sarjoja ja Tuulan sunnuntai -hyvinvointitunteja.

 

Hengähdyshetkiä®-ryhmätunneilla tehdään parempaa palautumista tukevia, hermostoa rauhoittavia harjoituksia, jotka auttavat sekä ennaltaehkäisemään että liennyttämään stressin aiheuttamia kehon, hermoston ja mielen oireita. Hermoston säännällinen harjoittaminen voi parantaa sydänterveyttäsi ja lisätä monin eri tavoin aivojesi ja kehosi kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Tuulan sunnuntai -hyvinvointitunneilla tehdään kehoa avaavia, rauhallisia ja parempaa hengitystä ja tasapainoa tukevia liikkeitä sekä joka tunnin päätteeksi rauhoittava meditaatiotuokio. Tunnit soveltuvat myös selkäkipuiselle tai lempeäksi liikkeeksi sairauden tai kiputilojen jälkeen. Muista kysyä ja kertoa rajoituksistasi saadaksesi vaihtoehtoisia liikkeitä niitä tarvitessasi.

 

Tule mukaan: sunnuntai-iltaisin klo 18.30 Zoomissa.

Kurssien kesto joko 3x60min tai 4x60min. Kurssille tulee ilmoittautua viimeistään ensimmäistä kertaa edeltävänä päivänä (lauantai). Ilmoittaudu suoraan tästä tai sähköpostilla: tuula@valaiste.fi.

 

Kuukausiteemat syksyllä 2024:

Hengähdyshetkiä®: RAUHASSA
25.8., 1.9., 8.9.
Tuulan sunnuntai: TASAPAINOA JA RAUHAA
15.9., 22.9., 29.9., 6.10.
Hengähdyshetkiä®: JUURET
27.10., 3.11., 10.11.

Tuulan sunnuntai: TERVE SELKÄ, KEVYEMPI MIELI
17.11., 24.11., 1.12.


Sunnuntaituntien hinnat:
  • 3x 60min kurssit 39,00€ 
  • 4x 60min kurssit 50,00€
  • kaikki kevään sunnuntaitunnit (13 kertaa) 150,00€
  • Tutustumishinta uusille asiakkaille: ensimmäinen kurssi 29,00€

 

Seuraa ilmoittelua myös Instagramissa @tuulatenni / Facebookissa @valaiste

 
MAKSUTAVAT

MobilePay: maksu ennen ensimmäistä tuntia. Kirjoita sovelluksen viestiin minkä tuotteen/kortin maksu on kyseessä, esim. ”tammikuun sunnuntaitunnit”. MobilePay 0407207523

Pankki- tai luottokortti, lähimaksuapplikaatiot. Lähikurssin voit maksaa ensimmäisen kerran aluksi paikan päällä. Voit maksaa myös etätunteja tullessasi lähiopetuskurssille tai lähitunnille. Saavuthan riittävän ajoissa maksua varten, kiitos.

Laskutus on myös aina ja mahdollista. Jos haluat maksaa laskulla, kerro siitä ilmoittautuessasi tai lähetä erikseen laskutuspyyntö sähköpostilla tuula@valaiste.fi

 

PERUUTUKSET

Voit peruuttaa osallistumisesi etäkurssille ennen ensimmäistä kurssikertaa, edellisenä iltana klo 24 mennessä. Tämän jälkeen kurssi katsotaan sitovasti varatuksi eikä maksua palauteta.

Voit peruuttaa osallistumisesi lähiopetuskurssille vielä 7vrk ennen kurssin alkamista ilman lisäkuluja. Tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitetaan 50% kurssin hinnasta.

Jos et pääse jollekin yksittäiselle etäkurssikerralle, kysy tunnin korvausmahdollisuutta seuraavalta kurssilta. Lähiopetuskurssien yksittäisiä poissaolokertoja voi korvata samaan aikaan olevalla etäkurssilla, kysy aina erikseen.

 

Hengähdyshetkiä®-sarjat on tavaramerkkisuojattu Villa Mandalassa kehitetty harjoituskokonaisuus, jota voi ohjata vain koulutettu Hengähdyshetkiä® -valmentaja.

Hengähdyshetkiä -tunnin voit tilata myös työpaikallenne. Palauttava tunnin harjoitus valitaan toiveidenne mukaisesti niin, että se painottuu esimerkiksi stressin oireiden ennaltaehkäisyyn tai syvempään rauhoittumiseen.

 
Haluatko rentoutua etätunneilla oman kotisi rauhassa?

Suosittelemme käymään vähintään kerran lähiohjaustunnilla ennen etätunteihin siirtymistä, jotta ohjaaja ehtii tarvittaessa käydä kanssasi eri liikevaihtoehdot henkilökohtaisesti läpi – erityisesti jos sinulla on selkä-, polvi tai liikkuvuusongelmia. Järjestämme myös uusille asiakkaille tutustumiskursseja ja yksittäisiä tutustumiskertoja – lisätietoa Instassa #tuulatenni sekä ”kurssit ja tapahtumat” -sivulla.

Asiakaspalautteita Hengähdyshetkiä ®-ryhmätunneista