Huhti-toukokuu 2024: Juuret maahan / Hengähdyshetkiä

Aiktaulu: Sunnuntaisin klo 18.30 – 19.30

Kesto: 3 x 60min kurssi: 28.4., 5.5. ja 19.5.2024

Paikka: Zoomissa, oman kotisi rauhassa

 

Sisältö:

”Juuret maahan” -kurssilla teemme avaavia, kehollista palautumista tukevia harjoitteita sekä mieltä tasaavia, rauhoittavia, lyhyitä meditaatioharjoituksia. Tavoitteena on joustavampi, virtaavampi keho, rauhoittunut hermosto ja läsnäoleva, keskittynyt mieli. Ohjelma on Hengähdyshetkiä-tuoteperheeseen kuuluva ”juuret”-sarja, jonka kesto on 60 minuuttia.

Tarvitset rauhallisen tilan, joustavat vaatteet sekä mukavan jumppa-alustan tai maton. Muiden välineiden käyttämiseen lähetän Sinulle ilmoittauduttuasi ohjeistuksen. Välineet löytyvät joka kodista – mm.  tyyny, peitto yms. Erillisiä hankintoja sinun ei tarvitse tehdä voidaksesi osallistua.

 

Kenelle?

Kurssi sopii perusterveille ihmisille – jos olet epävarma voitko osallistua, otathan etukäteen yhteyttä ja kysyt mahdollisista rajoitteistasi. Yleensä jokaiseen liikkeeseen ja asentoon löytyy sovellettu ratkaisu.

 

Hinta:

  • kolmen kerran kurssin hinta 39€
  • uusille asiakkaille tutustumistarjouksena 29€
  • Valmennusasiakkaalle (palautumis- tai hyvinvointivalmennus) -50%
  • Jos haluat osallistua kertamaksulla (vain jo aiemmin Hengähdyshetkiä-tunneilla käyneille), ilmoittaudu aina viimeistään edeltävänä päivänä eli lauantaina. Kertamaksu 15€.

Ilmoittaudu joko suoraan tästä lomakkeella tai sähköpostitse tuula@valaiste.fi viimeistään la 27.4.2024