Henkilökohtainen valmennus

Tarjoan henkilökohtaista valmennusta kertakäynteinä ja paketteina. Vastaanotto Helsingissä Kampissa tai Herttoniemessä tai etänä Zoomissa. Painopiste valmennuksessa voi olla elintapaohjaukseen liityvä hyvinvointivalmennus, uneen, stressinhallintaan ja parempaan palautumiseen liittyvä, Hengähdyshetkiä-metodiin perustuva palautumisvalmennus tai palautumisohjaus tai monipuolinen mindfulnessohjaus, joka voi liittyä esimerkiksi esiintymistaitoihin, stressiin, ahdistukseen, laulamiseen tai yleisen hyvinvoinnin etsimiseen.

Autan sinua valitsemaan itsellesi ja tavoitteisiisi sopivan lähesymistavan. Voit lähettää sähköpostilla yhteydenottopyynnön (tuula@valaiste.fi) tai soittaa minulle maksuttoman 15 minuutin arviointipuhelun: 0407207523. Jos tiedät jo mitä haluat, voit varata ensimmäisen ajan suoraan täältä.

Mindfulness-ohjaus

Ohjauspaketti sisältää viisi tapaamista. Voimme keskittyä esiintymiseen, hengitykseen, laulamiseen, stressinhallintaan, tarkkaavaisuustaitoihin tai johonkin muuhun toivomaasi asiaan. Jokainen prosessi on erilainen. Lue lisää klikkaamalla!

Lue lisää »

Hyvinvointivalmennus

Hyvinvointi tarkoittaa meille eri asioita. Elämässä voi olla jotain liikaa tai liian vähän, tai kevyemmän elämän työkaluihin voi vain olla vaikea päästä käsiksi. Yksilöllinen hyvinvointivalmennus auttaa löytämään reittejä kohti tasapainoisempaa elämää.

Lue lisää »

Palautumisvalmennus ja -ohjaus

Valmennusprosessin tavoitteena on auttaa sinua ymmärtämään oman stressisi mekanismeja ja ottaa käyttöön työkaluja, jotka auttavat keventämään stressitaakkaa. Myös erityisesti unella on iso osansa hyvässä palautumisessa. Valmennuksessa keskustellaan ja tehdään konkreettisia harjoituksia, jotka rauhoittavat stressaantunutta hermostoa. Niiden kautta pystyt lisäämään myös paremman unen ja palautumisen työkaluja arkeesi.

Lue lisää »

Asiakaspalautteita henkilökohtaisesta valmennuksesta