Syyskuu 2024: Meditaation alkeiskurssi Herttoniemessä

Meditaation alkeiskurssi

aika: torstaisin 5.9.- 26.9. klo 18.45-19.45

Paikka: Hertsikan Pumpun asukastila, Hiihtomäentie 39B, Herttoniemi

Kesto: 4x 60min (sekä kannustusta kotona tehtäviin harjoitteisiin)

 

Tämä kurssi soveltuu ihan aloittelijalle, kiireiselle, uteliaalle tai kenelle vain. Ehkä juuri sinulle, joka ajattelet, ettei sinulla ainakaan ole aikaa … voikin olla, että juuri kiireisimmillään ihminen tarvitsisikin hetken hengähdystauon.

Harjoitukset soveltuvat myös selkävaivaisille, sillä kaikki harjoitukset voi tehdä tuolilla istuen – ei tarvitse taipua lattialle.

Tällä kurssilla tutustutaan meditaatioon monipuolisesti eri lähestymiskulmista. Monet harjoitteista pohjautuvat mindfulnessiin, joka on yksi meditaation käytännönläheisimmistä haaroista, ja opettelu on selkeää ja ymmärrettävää.

Lämpimät, joustavat ja pehmeät vaatteet soveltuvat kurssille parhaiten. Myös villasukat ovat loistava lisä näille tunneille.

Meditointi on hyödyllinen ja lopulta myös aivan ilmainen harrastus, kun siihen pääsee ensin ohjatusti kiinni. Alkeiskurssilta saat monipuolisesti eväitä omaehtoiseen harjoittamiseen itsellesi parhaiten soveltuvilla tavoilla. Tule kokeilemaan ja oppimaan!

 

Ilmoittautuminen on auki koko kesän

Ilmoittaudu viimeistään 1.9.2024 joko lomakkeella tästä tai sähköpostitse: tuula@valaiste.fi

Kysy ihmeessä jos herää kysyttävää tai mietit voisiko tämä kurssi sopia sinulle – lähes kaikille se kyllä sopii 🙂

 

Huom. jos sinulla on vakavia, akuutteja mielenterveyden ongelmia, olethan minuun yhteydessä etukäteen. Meditointi ei välttämättä sovellu kaikkien mielen sairauksien kanssa eläville, mutta joillekin se kuitenkin saattaa sopia – erityisesti jos sairautesi on hyvässä hoitotasapainossa. Huomaa, ettei kurssin ohjaaja ole terveydenhoitoalan ammattilainen tai terapeutti. Et ole myöskään vakuutettu järjestäjän tai Hertsikan Pumpun kautta kurssin aikana.

 

HINNAT:

  • Koko kurssi 59€
  • Henkilökohtaisen palautumisohjauksen tai -valmennuksen yhteydessä -40% (30€)

Maksaminen: MobilePay, lasku lähetettynä sähköpostiin tai tapaamisten yhteydessä kortti- ja lähimaksut