Meditaation Alkeet Aivan Aloittelijoille (verkkokurssi)

Aloittelijoiden meditaatiokurssi live-ohjattuna verkkokurssina (Zoom) tammikuussa 2024.

AIKATAULU:
to 11.1., 18.1., 25.1. ja 1.2.2024 klo 19.00

Kurssin kesto 4x 60min

Ilmoittaudu tai tilaa lahjakortti kurssille tästä

 

Kaiken härdellin keskellä voi olla vaikeaa kuvitella, että pystyisi mitenkään istumaan hiljaa paikoillaan tekemättä mitään vaikkapa kymmenen minuutin ajan. Saati sitten kokonaista tuntia. Miten siis voisi ikinä opetella meditoimaan? On se mahd0llista!

Tällä kurssilla tutustutaan meditaatioon monipuolisesti. Kaikki harjoitteet soveltuvat nimenomaan ihan aloittelijalle. Monet harjoitteista pohjautuvat mindfulnessiin, joka on yksi meditaation käytännönläheisimmistä haaroista, ja opettelu on selkeää ja ymmärrettävää.

Olennaista ei myöskään ole päästä johonkin ”meditointi-asentoon”, vaan etsimme jokaiselle omia, itselle sopivia tapoja olla. Lähes kaikki harjoitukset voi tehdä tuolilla istuen tai lattialla maaten. Näin voi valita omaan vireystilaan ja kehon kiputiloihin / joustavuuteen parhaiten sopivat asennot.

Lämpimät, joustavat ja pehmeät vaatteet soveltuvat liikkeisiin parhaiten. Esimerkiksi villasukat ja verkkarit ovat loistava yhdistelmä näille tunneille.

Mitä hyötyä ohjatusta meditaatiosta on?
Keskittyminen parantuminen, itsemyötätunnon lisääntyminen ja oman vireystilan tunnistaminen ja säätely, kuten itsensä rauhoittaminen nukkumaan mennessä, ovat usein kerrottuja meditaation harjoittamisen positiivisia vaikutuksia. Nämä ovat toki vain muutamia hyötyjä, joita säännöllisestä meditaation harjoittamisesta saattaa olla. Olen valinnut mukaan myös harjoituksia, jotka tutkitusti voivat auttaa stressinhallinnassa sekä ennaltaehkäisevästi että lievittävästi. 
Meditointi on hyödyllinen ja lopulta myös aivan ilmainen harrastus, kun siihen pääsee ensin ohjatusti kiinni. Tule kokeilemaan ja oppimaan!

 

Ilmoittautuminen ti 9.1.2024 mennessä sähköpostitse tuula@valaiste.fi tai lomakkeella tästä

 

HINNAT:

  • Koko kurssi 50€
  • Tammikuun sunnuntaituntien (3x kurssi) ostajalle -20% (40€)
  • Henkilökohtaisen palautumisohjauksen tai -valmennuksen yhteydessä -40% (30€)

Maksaminen: MobilePay, lasku lähetettynä sähköpostiin tai lähituntien yhteydessä kortti- ja lähimaksut