Hyvinvointivalmennus

Mihin hyvinvointivalmennus perustuu?

Tarjoamani hyvinvointivalmennus on matalan kynnyksen keskusteluapua ja se pohjautuu ratkaisukeskeisen terapian työtapoihin olematta kuitenkaan terapiaa. Se voi olla juuri oikea tapa lähestyä oman elämän haasteita ennen kuin ne kasvavat liian suuriksi.

Hyvinvointi koostuu lukuisista eri palasista ja on jokaisen kohdalla henkilökohtainen ja ainutlaatuinen kokonaisuus. Kokemukseen yleisestä hyvinvoinnista vaikuttavat mm. perhesuhteet, fyysinen aktiivisuus, syöminen, ystävyyssuhteet, työnkuva, uni ja palautuminen – jopa lemmikkieläimet. Niinpä mitään yhtä tapaa löytää ratkaisujen luo ei voi olla olemassa. Autan sinua löytämään avaimia lukkoihin ja kuljen matkaa kanssasi. Reitin päätät kuitenkin sinä, sillä kyse on juuri sinun ainutlaatuisesta elämästäsi.

Mitä valmennuksessa tapahtuu?

Tarkasti valmennuksen sisältöä ei voi eritellä, koska prosessi on jokaisen kohdalla aina erilainen. Aloitamme kuitenkin ensimmäisen kerran aina juttelemalla. Kerrot mitä sinulle kuuluu ja miten voit. Autan sinua kartoittamaan yleisen tilanteesi mm. syömisen, liikunnan, unen ja palautumisen osa-alueilla, ja kerron minkälaiset näkökulmat voisivat valmennusprosessissa tulla sinun kohdallasi kyseseen. Saatamme käydä läpi tutkimustietoa, konkreettisia harjoitteita tai vaikka ruokareseptejä, riippuen tilanteestasi.

Käytössä on keskustelun lisäksi monenlaisia työkaluja, kuten testejä, harjoitteita ja kyselyitä. Käytämme aikaa tavoitteiden pohdintaan ja muotoiluun, ja huomioiden voimavarasi ja resurssisi suunnittelemme sinulle pienempiä välitavoitteita, joiden avulla pystymme seuraamaan erilaisin mittarein askeliasi kohti tavoitteita, ja korjaamme kurssia tai hidastamme tarvittaessa suuntaa.

Miten toimin nyt?

Varaa ensimmäiselle kartoituskerralle aika suoraan täältä tai soita ilmainen arviointipuhelu (0407207523). Voit myös lähettää minulle viestin sähköpostilla (tuula@valaiste.fi). Ensimmäisen tapaamisen olisi hyvä tapahtua kasvokkain. Tapaan sinut joko Kampissa tai Herttoniemessä ajankohdasta riippuen. Seuraavat valmennuskerrat voidaan pitää myös etänä.

Ensimmäisen kartoituskerran jälkeen voit valita varaatko pitemmän, edullisemman paketin (kerrat käytettävä 6kk sisällä) vai yksittäisiä käyntikertoja. Koko hinnaston löydät täältä. Maksaa voit toiveesi mukaan joko MobilePaylla, laskulla tai yleisimmillä pankki- ja luottokorteilla.