Kesäkuu 2024: Hengitä ja rentoudu (2h)

 

Tule rentoutumaan kesäisen viikonlopun alla! Opit uutta hengityksen mekaniikasta ja eri hengitystekniikoista, mutta pääset myös rentoutumaan ja virkistymään samalla.
.
Kahden tunnin aikana tutustumme hengityksen toimintaan sekä virkistävänä että rentouttavana oman vireystilan säätelyn apuvälineenä. Kokeilemme eri hengitystapojen vaikutuksia kehon tuntemuksiin sekä osana keskittymisharjoituksia. Yhdessä teemme harjoituksia niin liikkuen kuin lattiatasossakin, joten ota mukaan pehmeät, mukavat vaatteet. Kurssilla ei lauleta, mutta käytetään muuten ääntä muutamien harjoitteiden aikana. Laulutaitoa tai kokemusta hengitysharjoittelusta ei tarvitse olla.

Aika: perjantaina 7.6. klo 17.30-19.30
Paikka: LauluAvain-sali, Lapinrinne 2, Kamppi
Kesto: 2 kellotuntia
Hinta: 33€

 

Ilmoittautuminen LauluAvaimen verkkoilmoittautumissivun kautta www.varaaheti.fi/lauluavain tai Valaisteen kautta tällä lomakkeella.

Laskutus tapahtuu LauluAvaimen kautta. Lähetämme kurssin alettua sähköpostiin laskun.
Myös Smartum, Edenred, ePassi käyvät maksuna > maksa tällöin kurssi omassa applikaatiossasi ja lähetä meille viesti minkä kurssin olet maksanut, niin kirjaamme sinut mukaan, kiitos; email: tuula@valaiste.fi

Ilmoittautuminen on sitova. Sitovien ilmoittautumisten peruutuksista veloitamme aina peruutuksen käsittelymaksun. Muut peruutusehdot voit lukea tarkemmin järjestäjän LauluAvain verkkosivuilta: www.lauluavain.fi.